1 Ocak 2014 Çarşamba

Herkese MERHABAAA!!!

Herkese merhaba ! Bendeniz modaya,tasarıma düşkünlüğümün yanısıra biraz mutfak aşığı biraz hayalperest ve en bi sevdiğim aforizma'nyağı bi adet hatun kişiydim.Sonra dedim bu kadar meziyeti stoklamak lazım ilerde kullanırız belki diye :) ''şaka bi yana sevdiğim herşeyi sizlerle paylaşmak için blogumu huzurlarınıza sunuyorum.'' Sevgiler hepinize en bi kocaman öpücükleeer:) :*

4 yorum:

  1. merabaaaa. aramıza hoşgeldin. bloguma da hoşgeldiiiin. ben bloglara üye olmadan okuyom ama iyi okurum yani. gelcem yine sanaa. ayrıca seni tanıtcam arkadaşlarımıza, getircem sana arkadaşlarımı. ayrıca, kutlarım seni, gördüm de, okulunu bitirmişsin. peki işe girebildin mi. kpss filan. devlet, özel. görüşürüz ki yineee. şirin yazıyon :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hosbulduk sende benim bloguma hosgeldin cook uzun zamandır istiyordum bloggerlığı bu seneye nasib oldu aslında 2013 te acmıstım oyuzden bi kac yazımı eski post zamanlarına gore yayınlıyorum :) Bana yardımcı olursan gercekten cok sevinirim burası ne twittera ne instagrama benziyor:S Hele bu friend connect olayını hiç cozemedim daha yani insanlar beni neden gormuyor anlamıyorum nerde hata yapıyorum bilmiyorum zamanla ögrenicem artık :/ evet okulum bittti ziraat mühendisiyim cok iş basvurusunda bulundum ama hepsi özel sektör oldugu için biraz kendi isteklerim biraz da aile baskısıyla bu sene kpss'ye hazırlanmaya karar verdim artık hayırlısı:) Tekrardan hoşgeldin sende ;) :)

      Sil
  2. Blogunuzda hayırlı olsun. Bol içerikli ve şanslı olsun.
    Güzel konularda buluşmak üzere:)

    YanıtlaSil
  3. Bu arada bloguma gelmiştiniz ben sizi takibe almıştım ama fark etmediniz sanırım. Bu gece tekrar aynı yorumu bırakmışsınız:)
    Okuduktan sonra silmeniz için bu yorumu ayrı yazdım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

 

Template by BloggerCandy.com